Politika privatnosti | Besplatnioglasi.org

Politika privatnosti

Prilikom registracije i korišćenja sajta www.besplatnioglasi.org korisnik ostavlja svoje podatke (e-mail adresu i eventualno: broj telefona, ime, adresu) na vlastitu odgovornost i svojom slobodnom voljom. Sajt www.besplatnioglasi.org neće ni na koji način zloupotrebiti ove podatke niti ih koristiti za slanje spam poruka, niti će ih prodavati trećoj strani.

Sajt www.besplatnioglasi.org koristi kolačiće prilikom svog rada.

Kao i većina drugih web sajtova mi koristimo podatke koji su sadržani u log fajlovima. Informacije u log fajlovima uključuju vašu IP adresu, vašeg ISP (internet service provider), tip pregledača kojim ste posetili sajt, vreme posete i sl.

Sajt www.besplatnioglasi.org može na svojim stranama koristiti Google Adsense za objavu sponzoriranih oglasa od strane Google Adsense mreže – da bi podržao rad sajta. Google koristi cookies (kolačiće) da bi objavio odgovarajuće oglase na www.besplatnioglasi.org i može ih ostavljati i čitati sa vašeg računara. Takođe, Google sakuplja informacije koje su rezultat objavljivanja oglasa na našem sajtu i poseta korisnika.

Korišćenjem DoubleClick DART kolačića Google objavljuje ciljane oglase na osnovu poseta ove i drugih stranica od strane korisnika. Korisnici mogu da deaktiviraju korišćenje DART kolačića tako što će posetiti Google-ovu web stranicu "Ads Settings" (http://www.google.com/ads/preferences/) i deaktivirati korišćenje DART kolačića.

Sajt www.besplatnioglasi.org nema kontrolu nad kolačićima koje koristi Google.

Korisnik sajta može da isključi korišćenje naših kolačića ili kolačića koje postavlja Google u postavkama svog pregledača, međutim to može uticati na kvalitet pristupa našem i drugim web sajtovima. To uključuje i nemogućnost da se prijavite na naš sajt i koristite svoj nalog.

Sajt www.besplatnioglasi.org nije odgovoran za eventualno ponovno objavljivanje sadržaja ovog sajta na drugim web sajtovima bez naše dozvole.

Ova politika privatnosti je podložna promenama bez predhodne najave i zadnji put je izmenjena 3.11.2013.