Pravila korišćenja | Besplatnioglasi.org

Pravila korišćenja

Korišćenjem sadržaja sajta www.besplatnioglasi.org prihvatate sledeća pravila i uslove korišćenja ovog sajta:

Saglasni ste da sajt www. besplatnioglasi.org i njegov vlasnik nisu odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitke, koji eventualno mogu biti naneti Vama kao korisniku ovog sajta, a koji bi mogli nastati usled korišćenja sadržaja ovog sajta odnosno bilo kojih podataka iz oglasa oglašivača objavljenih na ovom sajtu. Za sadržaj oglasa na sajtu www.besplatnioglasi.org odgovorni su isključivo korisnici koji taj oglas postave.

Sajt www. besplatnioglasi.org ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti, potpunosti i istinitosti sadržaja oglasa ili bilo kog njegovog dela, kao ni za kvalitet, sigurnost i legalnost ponudjenih proizvoda i usluga koji se nude na sajtu.

Oglašivači koji objavljuju oglase na ovom sajtu neće držati ovaj sajt niti vlasnika ovog sajta odgovornim za bilo kakve gubitke ili štetu, eventualno nanete sebi ili drugima, koji mogu nastati direktno ili indirektno, za bilo koji oglas koji postave na sajtu.

Prilikom postavljanja oglasa dužni ste da obezbedite istinitost podataka navedenih u oglasima i prihvatate odgovornost za istinitost podataka.

Korišćenjem sajta www.besplatnioglasi.org korisnici pri registraciji unose svoju email adresu i saglasni su da na istoj adresi dobijaju obaveštenja od strane www.besplatnioglasi.org. Ukoliko ne želite da primate obaveštenja kontaktirajte nas i vaše informacije biće uklonjene sa sajta www.besplatnioglasi.org.

Sajt www.besplatnioglasi.org nije uključen ni u kakve transakcije, ne obezbedjuje plaćanje niti isporuku dobara i usluga, već samo omogućava besplatno postavljanje i pregledanje oglasa i jednostavan kontakt izmedju oglašivača i korisnika oglasa.

Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa korisnika oglasa i oglašivača (kako zbog istinitosti podataka o korisniku ili oglašivaču, tako i zbog sadržaja oglasa: predmeta i cene ponude i slično) rešavaju se isključivo izmedju korisnika i oglašivača. Sajt www. besplatnioglasi.org nije odgovoran za štetu bilo koje vrste koja bi mogla nastati kao posledica takvih odnosa.

Postavljanjem oglasa na sajt www. besplatnioglasi.org ne dobijate garanciju da će vaš oglas biti uspešan. Svi oglasi na sajtu www. besplatnioglasi.org će biti vidljivi 90 dana, nakon čega mogu biti izbrisani iz baze, ukoliko vi sami ne produžite trajanje oglasa.

Sajt www. besplatnioglasi.org zadržava pravo da bez predhodne najave obriše:

  • oglase koji sadrže: pornografiju, alkohol, duvan, oružje, lekove, finansijske usluge (pozajmice, kredite i sl), razne lažne šeme za brzo bogaćenje, nadrilekarstvo, vražbine, skidanje magije i sl;
  • oglase za koje proceni da su netačni,
  • iste oglase (dva ili više oglasa sa istim sadržajem), postavljene više puta u istim ili različitim kategorijama,
  • oglase sa sadržajem koji se protivi zakonima ove države,
  • oglase čiji sadržaj može na bilo koji način vređati posetioce sajta;

a korisniku koji je postavio takav oglas da onemogući dalji pristup sajtu.

Prilikom registracije i korišćenja ovog sajta korisnik ostavlja svoje podatke (e-mail adresu i eventualno: broj telefona, ime, adresu) na vlastitu odgovornost i svojom slobodnom voljom.

Sajt www. besplatnioglasi.org zadržava pravo izmene i dopune pravila i uslova korišćenja sajta u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Savetujemo Vam da povremeno proveravate sadržaj ove strane, zbog mogućih izmena.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajtu www. besplatnioglasi.org smatra se da ste upoznati sa najnovijim odnosno važećim pravilima i uslovima korišćenja sajta.

S poštovanjem,
BesplatniOglasi.org tim.